Westfriese Omringdijksait

Dijkbewoners zijn versterkingswerkzaamheden zat!

HOORN-De optimistische berichtgeving van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier ten aanzien van de versterking van de Zuiderdijk ten spijt, de dijkbewoners laten steeds duidelijker van zich horen: ze zijn de werkzaamheden goed zat! Op Petities.nl is een handtekeningenactie gestart met de titel: Hoogheemraadschap, Hoorn wil zijn dijk terug!

"Er is weer vertraging opgetreden bij de versterking van de dijk. Wij, inwoners van Hoorn, willen na jaren wachten weer eens onze dijk kunnen gebruiken en bezoekers er van laten genieten. We willen weer veilige en logische fiets- en wandelroutes. Hoogheemraadschap, geef ons onze dijk terug!
 
Petitie
Wij, inwoners van Hoorn (en West-Friesland), maar ook bezoekers van onze mooie regio, constateren dat de verhoging/versterking van de dijk bij Hoorn veel te lang duurt. Al jaren is de dijk niet meer te gebruiken. We willen onze dijk terug!
Wij verzoeken Luc Kohsiek, Dijkgraaf van het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier, de klus nu snel te laten afmaken. Geen uitstel meer, geen excuses meer. Dijk ophogen en weer teruggeven!